Testimoniale

Flavia - Aici castig mai bine decat am castigat in Anglia

    La 26 de ani am plecat in Anglia. Imi doream un viitor mai bun si pentru ca foarte multe cunostinte de ale mele plecau in strainatate, m-am gandit sa incerc si eu. Am lucrat in mai multe locuri, dar, din pacate, nu a fost deloc usor. Este greu sa gasesti un serviciu stabil care sa te si ajute sa-ti platesti chiria, sa te intretii si sa mai poti pune si deoparte. Sa nu mai spun de cat de dificil este sa fii plecat printre straini, departe de casa. Am lucrat ca ospatar, vanzator, casier si multe altele. Toti banii castigati, insa, se duceau pe chiria, care in strainatate este mult mai mare decat la noi si pe mancare. Trei ani am tot incercat sa fac sa fie bine, dar, in final am renuntat. Era prea mult chin. M-am intors in tara si am incercat sa-mi castig painea aici. Pentru ca trebuia sa castig cel putin cat castigam si in Anglia am ales varianta videochat-ului si am aplicat.

    Acum am 29 de ani si lucrez la Pro Studio. M-a ajutat foarte mult faptul ca am fost plecata in Anglia, pentru ca vorbesc fluent engleza. Pentru a fi model in acesta industrie trebuie sa cunosti foarte bine aceasta limba. Majoritatea membrilor care intra in conversatie cu noi sunt din America sau Anglia, iar ceilalti, din alte tari, folosesc tot limba engleza pentru a se face intelesi.

    Inca nu-mi vine sa cred că, la Pro Studio, am ajuns sa castig mai bine ca in Anglia. In plus, acasa cheltuielile mele nu mai sunt asa de mari cum erau acolo. Acum pot strange bani, lucrez in tara mea si am vise marete. Intr-o zi o sa-mi deschid propria mea afacere. Poate chiar in acest domeniu.

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!