Testimoniale

Iulia - Sunt model de videochat nonadult

    Anul acesta am terminat liceul si am intrat la o postliceala din Bucuresti. Situatia finaciara a parintilor mei nu este una foarte buna. Ca sa nu le fiu povara m-am horatat sa ma angajez part time. Asa as avea bani pentru scoala si as putea merge si la cursuri sau examene. Nu a fost usor sa-mi gasesc ceva flexibil si bine platit. Nu doream sa pierd niciun curs, pentru ca scoala asta este viitorul meu. Doar asa pot sa-mi urmez visul. Aproape ca mi-am pierdut speranta de a gasi ceva conform cu dorintele mele când, am vazut o reclama pe facebook despre un job cu program flexibil. Am intrat sa vad despre ce este vorba. Asa am descoperit posibilitatea de a fi model online pe categoria de non adult. Ei bine, acum eram chiar curioasa. Nu trebuia decat sa stiu limba engleza. Am sunat si m-am prezentat la interviu. Trebuia sa aflu toate detaliile acestui job. Acolo mi-au spus că ceea ce urma sa fac era doar sa vorbesc cu persoane din diverse colturi ale lumii. Nu includea nuditate, iar eu ma regaseam in caracteristicile acestui tip de model. Sunt o fire vesela si sociabila si imi place sa comunic cu oamenii. Mi-am zis ca trebuie sa incerc macar pentru cateva luni.

    Au trecut 8 luni de atunci și nici macar nu-mi trece prin cap sa renunt la colaborare. Ajung la toate curusrile, castig foarte bine, iar parintii mei nu-mi duc grija. Ce este cel mai frumos? Parca am plecat intr-o calatorie in jurul pamantului. Nu este zi in care sa nu invat ceva nou despre oameni, despre culturile lor si despre modul in care se traieste in alte colturi ale lumii.

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!