Testimoniale

Daniela - Am fost model independent

    Intr-o zi navigam pe internet in cautarea unui loc de munca bine platit. Faceam asta de ceva vreme. Sunt ambitioasa si ma saturasem sa nu castig suficient incat sa fiu multumita. Una era, insa, sa-mi doresc si alta sa gasesc. Traim  intr-o tara unde salariile sunt mici si pretentiile mari. In cautarile mele am dat peste testimonialele fetelor de la Pro Studio (asa cum ai facut si tu acum, citind testimonialul meu :)).

    Le-am citit povestile si am decis sa ma documentez. Dupa cateva zile eram sigura ca asta vreau sa fac, dar nu la studio (imi era oarecum teama) ci de una singura. Mi-am facut un cont si am inceput sa fac videochat de acasa. Dupa un an, nu castigam sufiecient si era si greu. Cheltuisem multi bani pentru a-mi amenaja camera, trebuia sa-mi platesc darile la stat, pentru ca nu doream sa risc nimic si nu ma simteam in siguranta. Trebuia sa incerc altceva. Atunci am mers la Pro Studio. Din clipa in care am inceput colaborarea cu ei, povestea mea s-a schimbat. Nu exista termen de comparatie cu perioada in care am fost model independent. Incasarile mele sunt mult mai mari. Cu cat ma implic mai mult, cu atat castig mai bine. Nu mai am nicio grija, in afara modului in care aleg sa-mi cheltuiesc banii.

    Profesionalismul celor angajati acolo (am o intreaga echipa la dispozitia mea), suportul tehnic, confortul studioului, designul in care imi desfasor activitatea, managerii de studio si trainerii care ma ajuta sunt asii din maneca mea. Si am suficienti incat sa fiu multumita de ceea ce fac, cum fac si cel mai important, de cat castig. 

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!