Noutati

8 Martie

La multi ani, fetelor!
La multi ani, femeilor!
La multi ani, mamelor!
La multi ani celor mai complexe fiinte din cate exista pe pamant!
Prostudio ureaza "La multi ani!" tuturor.

8 Martie


    Cel mai frumos compliment pe care o femeie ar trebui sa-l primeasca e aprecierea :) Pe langa multa iubire, aprecierea e un element cheie, care construieste femei puternice si sigure pe ele...

    Ne plac femeile! Le adoram! Dar ne plac femeile intr-adevar frumoase, femeile care stiu sa-si dozeze accesoriile, parfumul, machiajul, rafinamentul si bunul gust. Ne plac femeile care, desi frumoase de pica, nu se falesc, nu se bazeaza, nu manipuleaza pe calea aceasta. Care nu fac din asta doar un simplu scop, poate doar un mijloc ;) Unei femei ii sta tare bine cu un strop de modestie.

    Ne plac femeile destepte! Femeile destepte care chiar isi demonstreaza atuurile si care nu ii ignora pe ceilalti doar pentru ca nu sunt la acelasi nivel, ci dimpotriva, se muleaza dupa fiecare facandu-se intelese.

    Ne plac femeile puternice! Puterea, de cele mai multe ori inseamna bunatate, toleranta, ambitie, perseverenta si optimism. Iar o femeie inzestrata sau autoeducata in acest spirit nu poate fi doborata.

    Ne plac femeile care, nu neaparat stiu sa tina un barbat langa ele cat stiu sa-l faca pe acesta constient de ce are langa el.

    Ne plac femeiele care sunt sincere cu ele si cu cei din viata lor.
    Ne plac femeile care stiu sa fie femei!


La multi ani, fetelor!
La multi ani, femeilor!
La multi ani, mamelor!
La multi ani celor mai complexe fiinte din cate exista pe pamant!

8 martie 2017,
1998 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!