Noutati

Jasmin Certified Studio - Pro Studio

 certificat  Fiind cel mai mare si mai important studio care lucreaza in exclusivitate cu site-ul LiveJasmin, Pro Studio se poate mandri cu faptul ca echipa sa alaturi de echipa LiveJasmin a creat un program special de atestatare a studiourilor din Romania care dovedesc seriozitate, profesionalism si know-how adaptat ultimelor trenduri din industrie, acesta purtand denumirea de JASMIN CERTIFICATE.

    Contributia noastra la acest program a constituit feedback-ul obiectiv oferit celor de la LiveJasmin cu privire la nevoile studiourilor din Romania, lucru care a venit in ajutorul intregii echipe LiveJasmin  pentru a crea si implementa acest  program . Acest certificat demonstreaza inca odata faptul ca siteul LiveJasmin este un site care isi respecta partenerii, un site care vine in intampinarea studiourilor si modelelor, tinand cont de nevoile acestora, dovedind o receptivitate si atentie deosebita la feedback-urile studiourilor si modelelor, vis-à-vis de nevoile acestora.  

    Astfel PRO STUDIO devine primul studio certificat de catre LiveJasmin. Acest titlu nu reprezinta numai un privilegiu, ci si o responsabilitate ce implica stabilirea unor obiective cat mai inalte cu fiecare realizare obtinuta.   Acest contract a fost semnat in cadrului vizitei din Las Vegas in prezenta lui Gattyán György, ownerul LiveJasmin si a lui Karoly Papp, CEO-ul  si cofondatorul la Docler Holding in Luxemburg.

    Aceasta certificare atesta faptul ca studioul care o obtine este un studio de profesionisti, este un studiou legal, un studio de top, un studio in care modelul isi poate desfasura activitatea in deplina liniste si siguranta.


    De ce sa alegi un studio CERTIFICAT vs un studio fara certificare?

    Certificarea oferita de LiveJasmin este o garantie, o asigurare recunoscuta de Livejasmin si oferita studioului caruia i se atribuie meritele. Pentru a putea explica acest aspect considerand o alta perspectiva a problemelor cu care adeseori modelele se confrunta considerate urmatorul scenariu: daca un model nu este remunerat corespunzator sau in totalitate, sau daca unui model nu ii sunt platite taxele, acel model poate face plangere la JASMIN, studioul respectiv pierzandu-si astfel certificarea. Certificarea ofera un plus de siguranta si confort modelelor, o garantie a unui job care se desfasoara in cadrul unui studio de top al carui obiectiv principal este dezvoltarea durabila si sustenabila.

    Suntem profund onorati de primirea acestui titlu si am dori sa multumim intregii echipe LiveJasmin pentru increderea si suportul oferit de-a lungul parteneriatului pe care l-am derulat.


    Vrei sa lucrezi intr-un studio cu certificare LiveJasmin? Aplica aici!

 

20 ianuarie 2017,
4718 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!