Noutati

Los Angeles and Las Vegas

vis american    Take me on a trip, I'd like to go some day .... Take me to New York, I'd love to see L.A....

    Stafful Pro Studio si echipa de colaboratori, printre care si un makeup artist si un hairstylist au avut parte de o experienta de neuitat!

    Dupa cum bine v-ati obisnuit Pro Studio are grija de stafful cu care lucreaza, recompensand de fiecare data constiinciozitatea, munca, perseveranta si curajul echipei. De aceasta data locatia desemnata pentru mini-vacanta staffului a fost una pe masura renumelor oraselor vizitate.

    Cati dintre voi nu ati visat sa pasiti pe pamant American?! Sa va plimbati pe Walk of Fame si sa calcati pe urmele celor mai renumite vedete pe care nu le-ati putut urmari decat la televizor, pe Hollywood Strip prin cele mai luxoase magazine, prin umitorul Beverly Hills, sau bucurandu-va de plajele din Santa Monica?

    Toate acestea au devenit realitate pentru oamenii nostri, Pro Studio ocupandu-se de toate procedurile necesare pentru a indeplini acest vis!

    Cele doua orase vizitate au fost Los Angeles si Las Vegas, cunoscute printre cei avizi de calatorii printre cele mai frumoase locatii, de neratat din Statele Unite ale Americii. Cele aproximatix 18 ore de zbor au fost compensate de oamenii minunati si calzi pe care i-au intalnit, mancarea pacatos de gustoasa, petrecerile private tematice absolute fabuloase organizate in penthouse-uri de lux cu vedere la intregul oras, experientele si amintirile de neuitat care vor ramane intiparite pentru totdeauna in sufletele lor!

    Daca si voi vreti sa traiti visul American, sau pur si simplu vreti sa va transformati visele in realitate va asteptam la Pro Studio, studioul care face ca lucrurile sa se intample!

26 ianuarie 2017,
1777 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!