Noutati

Distractie la superlativ alaturi de modelele ProStudio in Grecia

    In momentul in care s-a pus in discutie destinatia pentru fetele noastre ne-am spus ca vrem sa le oferim o vacanta completa! Apoi ne-a venit in minte Grecia: este aproape imposibil sa nu iubesti Grecia, mai ales daca iti plac peisajele de vis, legendele impresionante, mancarurile savuroase traditionale, nisipul fin, marea turcoaz si distractia fara limite.

    Stim ca dupa educatia traditionala, poate chiar la fel de importanta este si educatia pe care o asimilezi cand calatoresti, iar din acest motiv inca din primele discutii ne-am propus ca fetele sa se intoarca in tara nu doar cu un bagaj plin de suveniruri ci de informatii noi legate de cultura, mentalitati etc.

    Fiecare zi a fost speciala si plina de surprize. Fetele au vizitat cele mai renumite plaje ale insulei cu nisipuri albe, luminoase, ape turcoaz si pesteri in care te puteai scufunda sa “spionezi” vietati marine. Au mers si in Atena, acesta fiind unul dintre cele mai vechi orașe din lume, un centru al artelor și al filosofiei antice, locul unde s-a născut conceptul de democrație, leagănul culturii și al civilizației grecești, care astăzi e un oraș cosmopolit, atrage atenția turiștilor prin vestigiile istorice unice, frumusețea arhitecturală și gloria istorică a orașului care se spune că a fost binecuvântat de zei.

    Acolo au vizitat Acropolele incarcate de istorie, dedicat zeiței Atena, o capodoperă a grecilor, care ne arată bunăstarea și importanța orașului în antichitate , renumitul parc de distractii al Atenei, portul turistic Piros unde au facut shopping pe masura, delectandu-si papilele gustative cu preparate culinare specifice Greciei oferite de tavernele si restaurantele locale. Lista de activitati poate continua la nesfarsit si bine ar fi sa le aflati direct de la ele pentru ca numai asa veti simti cu adevarat entuziasmul si experienta greceasca, cert e ca noi nu ne oprim aici. Avem in plan multe alte surprize!!!

    Le puteti deveni colege si va puteti distra impreuna. Daca vreti sa aflati cum contactati-ne la numarul 0753.01.90.00 si haideti sa stam de vorba!

23 octombrie 2016,
10366 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!