Noutati

Ready to take off? Destination: GREECE!

plecare    Luna Octombrie a fost marcata de sejurul in Grecia oferit de Pro Studio fetelor noastre pentru a le rasplati munca si seriozitatea demonstrate in decursul ultimilor luni.

    Noi ne-am asigurat ca totul este pregatit pana la ultimul detaliu pentru a le oferi o experienta de neuitat, iar ele, ei bine … s-au asigurat sa nu-si uite vreun bagaj pe acasa :))

    Cu mic, cu mare (si aici nu ne referim la dimensiunile fetelor, ci la bagajele lor :)) ) am intregit echipa la aeroport si am asteptat cu multa nerabdare si entuziasm imbarcarea. De aici si pana la distractia care s-a pornit inca din avion nu a fost decat un singur pas.

    Ne-am pus centurile de siguranta, am inchis ochii si am lasat in urma vremea mohorata din Romania. Zborul a fost atat de placut incat nici nu ne-am dat seama ca trebuie sa aterizam. Deja ne imaginam cu totii cu stam pe plaja aia cu nisip fin si apa albastra, cu cu un cocktail in mana dreapta si … un gyros in mana stanga :))) Chiotele de fericire ale fetelor ne-au adus cu picioarele pe pamant ...grecesc insa!

   Dupa debarcare am realizat ca nu e un vis si ca am ajuns in paradis!
    Hello vreme frumoasa si insorita!
    Hello tara in care femeile sunt zeite!

21 octombrie 2016,
1306 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!