Noutati

Adult VS NonAdult

    Inca de la inceputul colaborarii oferim tuturor modelelor posibilitatea alegerii categoriei de chat. Indiferent de nivelul de experienta, de locurile anterioare de munca, sau de cunostintele tale legate de acest domeniu, scopul nostru principal este de a-ti pune in valoare calitatile, sau orice alta particularitate care te poate scoate din anonimat, de a te slefui pana la nivelul in care ajungi sa devi cea mai buna versiune a ta.

    Oferindu-ti aceasta libertate de a alege ne asiguram ca intreaga ta personalitate rezoneaza cu categoria de lucru aleasa.
Indiferent de categoria pe care doresti sa lucrezi trebuie sa acorzi maxima importanta imaginii pe care o transmiti audientei: de la felul in care te imbraci si te machiezi, pana la felul in care comunici, atat verbal cat si non-verbal.

    Toate aceste mici detalii fac diferente dintre un model de duzina si unul de top. Ca in multe alte domenii, inainte de a face o alegere trebuie sa te informezi cu privire la avantajele si dezvantajele oferite de ambele parti, tocmai pentru a putea cantari si a te convinge ca alegerea facuta este una care sa te avanatajeze din toate punctele de vedere.


adultAdult
    Categoria Adult se caracterizeaza printr-un numar mare de membri,dar totodata si de modele. Competitia este fara doar si poate mai acerba, iar incasarile pe masura!
    E de necontestat faptul ca numarul modelelor inscrise pe aceasta categorie depaseste numarul de modele din celelalte categorii. Cu toate acestea, de-a lungul timpului am marturisit o serie de selectii “naturale” in randul modelelor, selectie care a facut diferenta dintre un model de top si unul de duzina.
    Modelele cu care colaboram impartasesc valorile promovate de studioul nostru, iar pentru ele calitatea dialogului, tactul, bunul simt, rafinamentul, stilul, atentia la propria tinuta si atitudine, sunt naturale, ele orientandu-se catre partea Glam a acestei categorii. Sub nicio forma in cadrul studioului nostru nu vom incuraja vulgaritatea, indiferenta, ingamfarea si insensibilitatea.
    Ceea ce defineste aceasta categorie este faptul ca show-ul sau conversatia POATE avea o nota finala mult mai erotica si/sau explicita. Modelele care se pliaza perfect pe acest tip de categorie sunt cele caracterizate de dezinhibitie, dezinvoltura, dinamism,  creativitate si spontaineitate. Daca un model reuseste sa transmita mai mult cu ajutorul senzualitatii, nivelul de limba engleza poate fi si putin spre mediu. De ce spunem asta? Pentru ca experienta ne-a aratat cum de multe ori membrii raman fara cuvinte in fata modelelor, iar in aceste situatii un zambet poate spune mai multe decat o pot face propozitii intregi.
    Dat fiind numarul mai mare de membrii, astfel creste si posibilitatea de fidelizare a unui numar mai mare de membrii care atrage automat castiguri mai atragatoare.
    Ceea ce diferentiaza categoria Adult de cea Non-Adult e numarul mai mic de restrictii de imagine, modelele avand o mai mare plaja de activitati sustinute pe regulament pe care sa le desfasoare in cadrul unui privat. Membrii gasesc tocmai aceasta diversitate ca fiind principalul motiv pentru care aleg aceasta categorie.
    Tariful perceput in aceasta categorie este de cele mai multe ori cu mult mai mare decat in cazul altor categorii, acesta probabil fiind si motivul principal pentru care modelele se inscriu in numar atat de mare.

nonadultNon-Adult
    Categoria Non-Adult este o categorie care pune mare accent pe comunicarea verbala, fiind imperios necesar un nivel avansat de cunostinte de limba engleza, de cultura generala, creativitate, spontaneitate si de ce nu, flirt!
In comparatie cu categoria Adult, aceasta categorie se caracterizeaza printr-un flux mai scazut de membrii, tocmai datorita paletei usor reduse de servicii pe care modelele le pot oferi membrilor tinand cont de prevederile regulamentului.
    Categoria de Non-Adult se aseamana cu categoria de Adult prin notele de senzualitate implicate, prin sex-apealul pe care aceasta il transmite, dar se diferentiaza prin nuante mai soft, finalitatea explicita nefiind obligatorie.
    Modelele potrivite pentru aceasta categorie se caracterizeaza prin deosebite abilitati de mentinere a unei conversatii, la un grad avansat de cunostinte generale si limba engleza, cunostinte ale psihologiei umane, si de ce nu tehnici de manipulare.
    In concluzie sarmul, senzualitatea si abilitatile de comunicare constituie elemente cheie de care un model trebuie sa tina cont in cadrul acestei categorii. Exista o tenta erotica? De multe ori da, insa sa fim seriosi – cate alte forme de divertisment nu o include?
    Castigurile se pot ridica la nivelul celor incasate la categoria Adult, insa depinde foarte mult de implicarea si maniera de lucru a modelului.  Pentru a putea  crea o baza solida de membrii fideli modelul trebuie sa acorde  foarte mult timp acestui job. Timpul intr-adevar inseamna bani! ;)

1 septembrie 2016,
1636 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!