Noutati

Studio VS Acasa

    studio vs acasaEvolutia este un concept universal valabil aplicabil tuturor domeniilor de activitate. Daca initial industria videochatului a debutat sumar prin simpla utilizare a unui computer si o camerei web, fara diferente mari intre configuratii, in momentul de fata tehnologia este cu mult mai avansata, cerintele crescand direct proportional cu acestea, iar concurenta devenind din ce in ce mai acerba. Pentru a putea face diferenta dintre esec si succes trebuie sa fii permanent la curent cu ultimile informatii si tendinte in materie de tehnologie si solutii de promovare.

    De ce este important sa conturam acest raport? Pentru ca in aceasta industrie este vital sa incepi cu dreptul. Un rating slab va fi in dezavantajul tau indiferent ca lucrezi in studio, sau de acasa. Pentru a putea urmari si a cantari avantajele si dezavantajele activitatii desfasurate in cadrul unui studio, implicit de acasa, va punem la dispozitie urmatoarele informatii:

STUDIO
1. Echipamente tehnice ultraperformante, lumini, decor si orice cheltuieli/investitii suportate de catre studio.
2. Personal pus la dispozitia ta 24/7 pentru solutionarea tuturor problemelor care ar putea creea un discomfort tehnic.
3. Intimitate si siguranta, servicii permanente de paza si supraveghere video.
4. Toate setarile contului, implicit banarea accesului romanilor, stergerea unor materiale postate de catre memebrii pe Internet sunt realizate de catre staff-ul studioului.
5. Incasarea banilor si plata taxelor aferente se vor realiza corect si la timp de care studio.
6. Program flexibil, insa organizat si constant.
7. Training personalizat de specialitate centrat pe evolutie si dezvoltare atat profesionala cat si personala.

ACASA
1. Cheltuielile si investitia iti revin in totalitate.
2. Inabilitatea de a solutiona eficient si in timp util  a problemelor care se pot ivi.
4. Lipsa intimitatii in cazul in care nu locuiesti singura.
5. Trebuie sa iti faci singura toate setarile pe conturi si sa gasesti metode pentru a inlatura diverse materiale promovate de membrii fara consimtamantul tau.
5. Va trebui sa te descurci singura, sa te duci cu contractele de la siteurile de videochat la banca, sa platesti comisioane de retragere, sa preziniti facturi aferente incasarilor in fiecare luna, si cel mai important sa iti platesti taxele pentru banii incasati. Neplata contributiilor sociale cat si evaziunea fiscala sunt pedepsite cu inchisoarea. Mai important este ca la un eventual control ca persoana fizica fiscul te va pune sa justifici provenienta banilor care ii detii in cont, sau a eventualelor bunuri achizitionate de tine. Plus ca daca siteurile nu te vor plati nu vei avea parghii de actionat impotriva lor ca model independent.
6. Program flexibil, insa haotic si inconsistent.
7. Lipsa unor informatii sigure, profesioniste, fondate de experienta.

23 septembrie 2016,
15839 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!