Noutati

Ce avantaje ai daca lucrezi pe un singur site?

un site    De cate site-uri ai nevoie pentru a-ti asigura independenta financiara la superlativ? Ei bine, doar de unul singur!

  Dorim sa subliniem importanta exclusivitatii cand vine vorba despre colaborarea cu un anumit site. Te putem asigura ca balanta se va inclina in detrimentul dezavantajelor, avantajele fiind cu mult mai numeroase. Te sfatuim ca in momentul in care te prezinti la un interviu, indiferent de studioul ales, sa te informezi cu cate site-uri sunt stabilite contracte de colaborare, deoarece acest lucru iti poate spune foarte multe.

AVANTAJE:

1.    Daca studioul lucreaza cu un singur site inseamna ca intreaga echipa isi focuseaza atentia si isi concentreaza intreaga energie in promovarea, cresterea, dezvoltarea si eficientizarea conturilor modelelor pe acel site, transformandu-le pe acestea in modele profesioniste, productive si eficiente.
2.    Modelele nu trebuie sa-si faca griji in privinta regulamentului deoarece trebuie sa tina cont doar de unul singur, schimbarile produse in prevederile acestora fiind anuntate in mod oficial tuturor modelelor.
3.    Pregatirea unui singur tip de content conform cerintelor site-ului.
4.    Familiarizarea cu anumite tipologii de membrii, stabilirea si pastrarea unor relatii avantajoase cu acestia.
5.    Profesionalism, modelele focusandu-si toata atentia asupra membrilor, demonstrand astfel interes pentru activitate.

24 septembrie 2016,
1902 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!