Noutati

Feminitate la absolut sau cum acest domeniu poate contribui la desavarsirea ta ca femeie?

    FeminitateIndiferent ca esti femeie sau nu, cu siguranta, existenta ta a fost marcata la un moment dat de o prezenta feminina. NU EXISTA persoana care sa ramana indiferenta in fata unei femei: fie o admiram, o adoram, sau ne obsedeaza, fie ne revolta, ne intriga, sau ne instiga. Emotiile pe care o femeie le poate trezi in noi sunt nenumarate, iar acest fapt se poate confirma de-a lungul istoriei prin foarte multe exemple bine cunoscute.

    Noi cei de la Pro Studio iubim femeia. Iubim femeile care stiu sa-si dozeze accesoriile, parfumul, machiajul, rafinamentul și bunul gust. Ne plac femeile care, deși frumoase de pică, nu se fălesc, nu se bazează, nu manipulează neaparat pe calea aceasta, dar care nici nu se feresc sa o faca. Unei femei îi stă tare bine cu un strop de modestie. Ne plac femeile deștepte. Femeile deștepte care chiar își demonstrează atuurile și care nu îi ignoră pe ceilalți doar pentru că nu sunt la același nivel, ci dimpotrivă, se mulează după fiecare făcându-se înțelese. Ne plac femeile puternice. Dar nu femeile care vrând să dea dovadă de acest lucru se transformă în șerpi reci, mai alunecoși ca mercurul. Puterea, de cele mai multe ori înseamnă bunătate, toleranță, ambiție, perseverență, optimism. Iar o femeie înzestrată sau autoeducată în acest spirit, nu poate fi doborâtă. Ne plac femeile cu sexualitate, iar când spun asta nu mă refer la conotația ieftină a cuvântului. Ne plac femeile a căror gândire, imaginație, voce, mișcare ațâță bărbatul. Și care o fac fără să fie dinadins. Ne  plac femeile care, nu neapărat  știu să țină un bărbat lângă ele cât știu să îl facă pe aceasta conștient de ceea ce are lângă el. Ne plac femeile care sunt sincere cu ele și cu cei din viața lor. Ne plac femeile care știu să fie femei. Ne plac femeile care stiu cand sa profite de faptul că sunt femei.
Acesta este genul de femei pe care noi le desavarsim in cadrul studioului nostru.

    Rasplata noastra?
    Nu se monetizeaza. Rasplata noastra e stralucirea pe care o au in privire, increderea cu care vorbesc si se misca, verticalitatea si independenta pe care ele o dobandesc. Ne e de ajuns! Toate acestea tin loc de “Multumesc! Ma bucur ca sunteti in viata mea!”

    Daca vrei sa afli cum poti deveni o femeie cu adevarat poti veni la un interviu unde putem povesti mai multe despre cursurile de formare pe care le sustinem, si de ce nu despre o bibliografie interesanta pe care o poti folosi si in viata de zi cu zi.

27 septembrie 2016,
14654 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!