Noutati

Model independent vs Model studio

    Independent vs studioCu siguranta, fiecare domnisoara, careia acest domeniu de activitate i-a starnit curiozitatea, a pus sub semnul intrebarii tipologia de model cea mai avantajoasa. Desigur, similar multor alte domenii de activitate, parerile sunt impartite, iar rezultatele mai mult sau mai putin asumate. In general, cele doua categorii sunt privite in opozitie, oferindu-se trasaturi definitorii fiecareia in parte.

    In ceea ne ce priveste, putem afirma avand la baza argumente pertinente faptul ca modelele care colaboreaza cu noi sunt intr-adevar modele de studio, dar sunt INDEPENDENTE. Cum se poate asa ceva? E simplu, tocmai datorita politicii pe care am imbratisat-o.

    Modele beneficiaza de tot ceea ce inseamna locatii exclusiviste, echipamente tehnice ultraperformante, training personalizat si seminarii de dezvoltare profesionala si personala, servicii de de make-up/hairstyling si sedinte foto/video realizate de cei mai buni in domeniu, toate puse la dispozitie fara a implica alte costuri suplimentare, aceste informatii fiind prevazute si in cadrul contractului de colaborare. Atmosfera din cadrul studioului, interactiunea cu celelalte modele si staff-ul ajuta la eficientizarea activitatii, in timp ce ideea de competitie confera un imbold si stimuleaza productivitatea in mod dinamic. Independenta lor se explica prin faptul ca au libertate totala in a-si stabili programul de lucru, prin accesul permanent la conturile si contenturile acestora, pe care alaturi de staff le pot personaliza dupa bunul plac, prin controlul permanent al informatiilor cu caracter financiar si legislativ, studioul nostru oferind transparenta absoluta si indrumand fiecare model sa verifice viramentele lunare ale taxelor catre stat.
    COMFORT SI INDEPENDENTA?
    Da!
    Cu siguranta le poti gasi alaturi de noi!

Vrei sa afli detalii despre avantajele unei colaborari cu noi? Suna la 0753.01.90.00, si programeaza-te la un interviu!

29 septembrie 2016,
23802 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!