Noutati

Ce avantaje ai daca alegi sa te muti in Bucuresti?

AvantajeCe avantaje ai daca alegi sa te muti in Bucuresti?

"Şi aici, unde se dau atîtea bătălii, vom afla într-o zi cine putem fi“. - Mircea Eliade despre Bucuresti

Bucuresti …
    Un oras care, desi e situat pe teritoriul Romaniei, se caracterizeaza printr-o multiculturalitate extraordinara, o serie de discrepante naucitoare, un romantism desprins din alte timpuri si nenumarate posibilitati de creatie, de afirmare si de dezvoltare.  Unii il urasc sau dispretuiesc, in timp ce altii tanjesc si se regasesc in el. Din acest motiv incurajam relocarea modelelor care doresc o colaborare cu studioul nostru!

    Anticipam intrebarile tale asa ca iti vom oferi rand pe rand raspunsuri care sa-ti inlature temerile de necunoscut:
1.    Oferim sprijin absolut in vederea relocarii;
2.    Beneficiezi de siguranta unui loc de munca intr-un mediu relaxat in care poti inregistra venituri care depasesc considerabil media oferita pe piata. Modelele incepatoare castiga in medie 2000$ lunar.
3.    Ti se ofera consultanta tehnica, training personalizat, seminarii de dezvoltare profesionala si personala, sedinte de make-up/hairstyling, sedinte foto/video profesionale.
4.    Ai acces la evenimente de teambuilding si business unde poti intalni face-to-face renumiti oameni din industrie de la care poti invata si care te pot propulsa in aceasta cariera.
5.    Traiesti pe propria piele experienta urbana mondena intr-un oras care are foarte multe de oferit: de la viata culturala, pana la viata de noapte si evenimente exclusiviste.

    Cu totii cunoastem vorba aceea: “Locul schimba norocul!”, asa ca daca simti ca nimeni nu iti apreciaza potentialul sa stii ca noi o facem.
    Nu trebuie decat sa ne contactezi la numarul 0753.01.90.00. Restul lasa in grija noastra!

28 septembrie 2016,
78309 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!