Noutati

Videochat Non Adult

Non Adult   Facem angajari pentru sectiunea Non Adult!

   Stim cat de controversat este acest domeniu de activitate la fel de bine cum stim cat de bine se castiga din acest JOB.

   Vrem sa venim in intampinarea tuturor fetelor care isi doresc sa urmeze o facultate sau un curs de specializare insa nu-si permit sa-si achite taxele scolare, chiria, cat si tuturor celor care au nevoie de un loc de munca. Asadar, oferim JOB-uri bine platite in cadrul studioului nostru pentru sectiunea de Non Adult.

   Tot ceea ce trebuie sa indeplineasca candidatele pentru acest Job, sunt:

- Limba engleza la nivel cel putin mediu. De ce? Pentru ca toata activitatea consta in discutii prin intermediul unei camere web, iar membrii sunt in mare parte din USA si UK.

- Varsta minima 18 ani impliniti. Chiar daca nivelul de erotism pentru aceasta categorie este foarte scazut, iar nuditatea nu este deloc permisa, site-urile de profil ne impun acest criteriu.

- Veselie, carisma si dorinta de a castiga bani.

   Noi va primim intr-un studio foarte frumos, curat, modern cu oameni foarte bine pregatiti, drept urmare, angajam atat modele cu experienta cat si fete care nu au mai lucrat deloc in acest domeniu. Echipa noastra de fete de la departamentul de training abia asteapta sa va cunoasca si sa va initieze pas cu pas pentru aceasta categorie.

   Tinem neaparat sa va mentionam ca veti beneficia de toate avantajele de care au parte modelele noastre care lucreaza la categoriile diverse de pe site-urile de profil. Si anume: training permanent, promovare, sedinte foto profesionale gratuite, sedinte de makeup gratuite la fiecare intrare in tura cat si la fiecare sesiune foto, bonusuri periodice, sansa de participare la toate concursurile create de studio si multe altele...

   Pentru orice alte detalii, asteptam sa ne scrieti pe adresa de email job@prostudioromania.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0753.01.90.00. Aceste detalii de contact sunt valabile si pentru cele care doresc sa aplice si sa programeze un interviu. Interviul consta intr-o discutie libera despre JOB.

   Suntem nerabdatoare sa va cunoastem!

9 martie 2016,
2438 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!