Noutati

Oferta angajare

model

Cel mai BINE PLATIT JOB din industria modelelor glamour  poate fi acum al tau! Doar la Pro Studio iti oferim procent de 60% sau 7000 lei venit fix garantat inca din prima zi de lucru.

Trebuie sa stii inca de la inceput iti punem la dispozitie un spatiu de munca special conceput pentru tine, locatie centralaasistenta tehnica pe tot parcursul programului, trainermake-up artistconsultant financiar, spatiu de relaxare si multe altele.

Vei beneficia de un program flexibil (iti poti alege singura orele intre care vrei sa lucrezi), intimitate si chiar dupa prima luna vei putea beneficia de programele noastre prin care te ajutam sa iti faci operatii estetice de marirea sanilor.

Automat, vei primi cadou o sedinta foto si o sedinta de makeup cu unii dintre cei mai buni specialisti in aceste domenii.
In functie de cat de bine comunici in engleza si/sau in alte limbi de circulatie internationala, vei fi promovata pe cele mai importante site-uri de modele pentru ca tu sa ai parte de cele mai bune castiguri inca din primele saptamani.

Practic, investitiile tale vor fi 0, in timp ce rezultatele materiale vor fi din ce in ce mai palpabile.

Alege sa fii independenta financiar chiar din prima zi. 
Succesul nostru este si succesul tau, iar veniturile tale se pot dubla de la o luna la alta, in functie de cat de mult iti doresti sa iti atingi obiectivele alaturi de echipa Pro Studio.

Nu uita ca jobul tau de model glamour te poate ajuta (in doar cateva luni) sa castigi indeajuns de multi bani pentru a uita de orice grija financiara!

Veniturile tale depind doar de implicarea si de abilitatile tale de model care isi doreste sa isi depaseasca limitele. Suntem mereu aici pentru tine!

Alege independenta financiara inca din prima zi! Aplica acum pe http://www.prostudioromania.ro/contact.html sau contacteaza-ne la 0753019000 si programeaza chiar acum interviul care iti va schimba viata in bine. 
Adriana te asteapta pentru a-ti raspunde la toate intrebare.

20 noiembrie 2018,
1321 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!