Noutati

Locatie Jasmin Academy 2018 - Cafe New York

cafeneaPe data de 13 Noiembrie 2018 are loc in Budapesta “Jasmin Academy”.
Pro Studio le multumeste organizatorilor pentru invitatie, workshopuri si noutati.

In cadrul evenimentului “Jasmin Academy”, studioul Pro Studio este  reprezentat de trainerii nostri cu o vasta experienta in domeniul videochatului, traineri cu care ne mandrim la fiecare eveniment al industriei de videochat.

Majoritatea trainingurilor si workshopurilor au loc intr-o locatie grandioasa, Cafeneaua New York  din capitala Ungariei.
Bijuteria arhitecturala fost deschisa in 1894 si a primit numele dupa societatea de asigurari New York, care a finantat construcţia clădirii care se ridica pe 4 etaje. Decoraţiunile luxoase si arhitectura impresionanta au transformat  cafeneaua intr-una din cele mai elegante locatii ale vieţii sociale din capitala Ungariei.

Se spune ca in perioada sa de glorie, 400 de ziare ajungeau zilnic la cafeneaua New York, special pentru clienții fideli. Chiar si astazi sunt perfect conservate si pastrate mesele speciale, care transpun vizitatorii în secolul 19.

Dupa ce cafeneaua a fost inchisa pentru renovari timp de doi ani, in 2006 a fost redeschisa, fiind la momentul actual considerate cea mai frumoasa cafenea din Europa.

Asteptam cu nerabdare noutatile din domeniul videochatului si intoarcerea trainerilor nostri cu forte proaspete care vor ajuta la randul lor modelele din cadrul studioului.

Vino si tu alaturi de echipa noastra! 0753019000

13 noiembrie 2018,
867 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!