Noutati

Nominalizare XBiz Berlin

xbizIn perioada 9-12 septembrie 2018 au loc la Berlin premiile XBIZ Europa Awards unde Pro Studio se numara printre studiourile finaliste nominalizate in aceasta luna la categoria Cam Studio of the Year.

Luna August aduce multe vesti bune pentru Pro Studio. Pe langa nominalizarea la premiile XBIZ Europa Awards si recunoastere mondiala, unul dintre modelele noastre a fost desemnata de doua ori consecutiv ca fiind numarul 1 pe platforma LiveJasmin.

Distinctiile dobandite in timp de catre Pro Studio contureaza si mai mult calitatile si anvergura brandului, astfel incat nominalizarea in cadrul categoriei Cam Studio of the Year vine natural si firesc.

Premiile XBIZ se acorda pentru a celebra companiile, tehnologia si produsele care joaca un rol esențial in evolutia si succesul industriei la nivel international.

Astfel, organizarea unui eveniment de premiere de o asemenea amploare prezinta si onoreaza industria intr-o maniera profesionala si eleganta.

Ceremonia va fi una grandioasa cu peste 600 de nominalizati.

Ne face o deosebita placere si onoare sa fim nominalizati in cadrul categoriei Cam Studio of the Year si ne bucuram sa fim prezenti la Berlin in perioada 9-12 septembrie.

Le uram succes tuturor nominalizatilor din acest an iar pe viitor le dorim cat mai multe premii, recunoastere si un parcurs ascendent.

21 august 2018,
652 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!