Noutati

Ziua internationala a fotografiei

photo    Ziua de 19 august este considerata ziua internationala a fotografiei, eveniment celebrat pe intreg mapamondul. Prima fotografie digitala a fost realizata in 1957, cu aproape 20 de ani inainte ca inginerul Kodak sa inventeze prima camera digitala. Durata de realizare a primelor fotografii era de aproximativ 8 ore si facea parte dintr-un proces complex.

    Pasiunea pentru fotografie se intalneste de-a lungul istoriei inclusiv la casele regale. Regina Victoria a Angliei si printul Albert detineau o camera speciala pentru fotografii la castelul Windsor pentru a mentine viu interesul fata de aceasta arta.

    Asadar, o pasiune profunda pentru fotografie este esentiala pentru succesul si creativitatea fotografului profesionist. La fel de importante in acest domeniu sunt si arta comunicarii, provocarile, determinarea si modalitatea prin care mesajul fotografiei este transmis.

 dana   Unul dintre cei mai buni fotografi din domeniul nostru de activitate este Dana Marin. Prezenta in sfera artei fotografice de mai bine de 6 ani reuseste alaturi de echipa de management sa dea viata fotografiilor perfecte. Dana a primit si primeste atat aprecieri din partea echipei cat si aprecieri la nivel international, ea fiind fotograful oficial al echipei Jasmin in perioada desfasurarii Bucharest Summit 2018.

„Iubesc aparatul de vreo zece ani, îl înțeleg de vreo șapte, fac fotografii cu care mă mândresc de vreo patru și caut cadrul perfect dintotdeauna. Există, oare, cadrul perfect? Nu știu sigur, dar sunt convinsă că există subiectul perfect, emoția nemăsurabilă, amintirea în stare pură. Cadrul perfect este acela ce va avea sa fi fost poveste, căci clipa este efemeră, frumosul este etern.
Iubesc naturalețea, ador simplitatea și devorez puritatea. Aceasta este viziunea mea. În felul acesta transpun momentul, emoția, frumosul. Cromatica, unghiul și abordarea le stabilesc în funcție de personalitatea subiectului. Exploatez momentul și speculez sclipirea.” – Dana Marin, fotograf Pro Studio.

    Pentru a obtine poze desavarsite si pentru a pune in valoare toate atuurile modelelor, echipa Pro Studio participa la workshopuri, sedinte de brainsorming, selecteaza recuzita, cerceteaza si stabileste locatia perfecta, construieste pas cu pas povestea din spatele imaginilor de succes si pune un accent deosebit pe individualitatea fiecarei fete, care, atat in timpul sedintei foto, cat si la finalul acesteia, se va simti cu adevarat un star.

19 august 2018,
1210 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!