Noutati

Povestea Pro Studio

poveste proPovestea Pro Studio a inceput in inima tarii, in Sibiu. Un site de videochat vazut in America, prin anul 1998, un vis, o idee care nu parea greu de pus în practica. A fost o afacere facuta pe genunchi, inceputa intr-un garaj, dezvoltata in diferite apartamente din tara si ajunsa una dintre cele mai de succes afaceri in domeniul videochat-ului din tara, si nu numai.

In anul 2003 Pro Studio ajunge in Bucuresti. In timp, cu rabdare si creativitate studioul de video chat devine un exemplu de urmat in domeniul livecam-ului. Astazi, cel mai scump punct de lucru, costa 20.000 euro, lunar, are 1.600 metri patrati si au fost investiti in el peste 400.000 de euro.

Pro Studio poate fi considerat un inovator in piata. Astazi, video chatul din Romania si din lume este la un nivel ridicat, iar o contributie semnificativa o are si studioul nostru. Ne mandrim cu asta.

Succesul afacerii este motivat de dorinta de a fi cei mai buni, de a nu dezamagi si este intretinut de constientizarea faptului ca o afacere legala este o afacere puternica. Asa cum un angajat isi primeste salariul la timp si statul trebuie sa-si primeasca taxele.

Imperiul Pro Studio a fost construit in ani de zile, cu munca grea si sacrificii. Nu ne putem permite sa nu fim legali.

Povestea Pro Studio se scrie in continuare, mai frumoasa, mai mareata, mai indrazneata, cu oameni care merita toata aprecierea. Unii dintre ei lucreaza in cadrul studioului de aproape 14 ani. Au crescut alaturi de companie. Acest fapt este ca o certificare a garantiei pentru noi. Impreuna am creat un concept care functioneaza si care se bazeaza pe seriozitate, cinste si omenie, corectitudine, implicare si loialitate. Astazi, intreg grupul Pro Studio numara un total de 250 de angajati.

Cu totii avem scopuri de atins. Pentru noi, primul dintre ele este sa avem propria platforma de streaming online. Nu mai este mult pana la realizarea lui pentru ca stim ce avem de facut si mai ales,  stim cum trebuie facut. Experienta ne-a facut profesionisti.    

24 ianuarie 2018,
1454 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!