Noutati

Job-ul numarul 1 pentru studente

studente     Hei, avem un pont pentru tine! Pro Studio ofera cel mai tare job pentru studente. Nu ne crezi? Nici nu trebuie, pentru ca te poti convinge singura.

    Pro Studio este cel mai cautat studio de videochat de tinerele care vor sa devina modele online. Si stii de ce?

    In primul rand suntem un studio de video chat care functioneaza legal exact in centrul orasului Bucuresti, in zona Unirii. Daca ne vizitezi, spui de cel putin trei ori wow. Te dam gata prin amabilitatea personalului angajat, designul studioului si prin ceea ce-ti propunem.

    Iti oferim un program flexibil. Adica poti lucra cand vrei si cum vrei, dupa un program stabilit de tine. Nu vei lipsi de la cursuri, de la seminarii si nici de la examene, iar daca iei note mari, noi suntem cei mai mandri de tine.

    Nu-ti trebuie experienta in domeniul videochat-ului. In cadrul studioului ai sansa unui training permanent si, daca nu stapanesti limba engeza, ne ocupam noi de asta. Iti punem la dispozitie specialisti care te vor ajuta sa te perfectionezi. Asa-i ca suna bine? Si asta e doar inceputul.

    Ai posibilitatea de a alege in ce sectiune iti doresti sa lucrezi, cea de adult sau cea de non adult, iar castigurile lunare mari iti asigura independenta financiara. Nu mai depinzi de nimeni atunci cand trebuie sa platesti chiria sau cazarea la camin. Le vei plati din banii tai. Iti vei cumpara, din proprii bani, haine, vei merge in vacante si vei cheltui dupa bunul plac. Noi te sfatuim ca ce-ti ramane, sa pui deoparte. Intr-o zi iti vei cumpara si lucruri mari.

    Pro Studio iti garanteaza confidentialitate maxima strabilita printr-un contract solid. La noi trebuie sa te simti in siguranta!
    Daca inchizi aceasta pagina fara sa aplici, ai grija la ce renunti, poate fi sansa ta! APLICA AICI

15 ianuarie 2018,
2189 vizualizari
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!