Despre Videochat

Despre Videochat

Ce este videochat-ul?

Videochatul este legal. El este reglementat de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. Pro Studio este, inca de la deschidere, cu toate actele la zi si functioneaza legal suta la suta. Dupa interviu, modele semnează un contract in care se mentioneaza respectarea legislatiei in vigoare, cu toate drepturile si obligatiile celor doua parti implicate.

VideochatLa Pro Studio ai ocazia sa alegi intre doua sectiuni: videochat adult si videochat non adult. Cele două sectiuni sunt diferite.

In continuare, iti vom detalia ce inseamna sa fii model de videochat adult versus model de videochat nonadult.

Videochat-ul non-adult este activitatea in care modelele se bazeaza foarte mult pe abilitatile de comunicare si convingere. Totul sta in imagine, carisma, modul in care intretii o conversatie cu membrii site-urilor pe care ti le punem la dispozitie si activitatea ta in fata camerei.

Trebuie sa mentionam ca videochatul non-adult nu presupune nuditate sau folosirea jucariilor sexuale, ci eventual miscari lascive.

Alegand videochatul non-adult ai ocazia sa deslusesti tainele videochat-ului, sa renunti la prejudecati, sa iti castigi increderea in tine si sa iti dezvolti abilitatile de comunicare, in timp ce castigi sume de bani care te vor ajuta sa-ti indeplinesti cele mai arzatoare dorinte. Oricand poti trece de la videochat non-adult la videochat adult.

Videochat-ul adult: desi este o sectiune in care nuditatea este un MUST, subliniem faptul ca nu trebuie sa-ti lipseasca abilitatile de comunicare alaturi de bagajul de cunostinte generale, pentru ca veniturile substantiale se obtin ca urmare a aptitudinilor intelectuale.model

Ce trebuie sa retii, insa, este faptul ca la Pro Studio tu iei deciziile, tu esti cea care alege ce doreste sa faca in fata camerei. Aici ai cu adevarat posibilitatea de a-ti pune sexualitatea in valoare, de a-ti depasi limitele si de a-ti indeplini absolut orice gand iti trece prin cap.

Veniturile in cazul videochat-ului adult sunt mai mari decat in cazul videochat-ului non-adult, dar tu singura iti stabilesti targhetul in ceea ce priveste suma pe care vrei sa o castigi lunar.

Devino si tu model de videochat si castiga-ti independenta financiara! Aplica AICI!

 

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!