Despre Noi

Despre Pro Studio

Pro Studio – studio de videochat - este prezent in Romania de peste 16 ani si se regaseste pe lista celor mai cunoscute si apreciate branduri din domeniul videochatului datorita profesionalismului echipei de management si sumelor castigate de catre miile de modele formate aici.

Suntem primul brand de succes din Romania care a castigat vreodata un premiu la evenimentele de business din strainatate.

Suntem incantati si mandri in acelasi timp ca apartinem unei comunitati la care s-a depus efort, creativitate, implicare, pasiune si entuziasm.

Munca in echipa alaturi de modelele noastre a fost si este apreciata fiind intr-o continua evolutie, ProStudio reusind zi de zi sa formeze si sa modeleze caractere individuale apreciate datorita profesionalismului si implicarii active in videochat.

Ne diferentiem datorita recunoasterii internationale, spiritului de echipa si atentiei remarcabile pe care o acordam modelelor.  Pro Studio nu este doar un simplu studio de videochat ci este poate primul brand consacrat al industriei de videochat din Romania, format din si pentru echipa si partenerii acestuia.

Echipa noastra de management participa constant la workshopuri de videochat, cerceteaza si stabileste locatii inedite pentru sedintele foto, ofera consultanta de specialitate in diverse domenii, construieste pas cu pas povestea din spatele imaginilor de succes ale modelelor si pune un accent deosebit pe individualitatea fiecarei fete, pentru ca acestea sa aiba parte de conditii exceptionale la locul de munca.

Foto

Misiunea Pro Studio este aceea de a contribui la dezvoltarea calitatii vietii modelelor de videochat intr-un timp cat mai scurt si de a mentine o echipa de modele a carei medie sa fie de top, aceste rezultate obtinandu-se datorita increderii reciproce, integritatii si onestitatii.

Echipa Pro Studio te asteapta intr-o locatie rafinata, decorata impecabil si situata ultracentral(in zona Piata Unirii, la 5 minute de metrou).

Ne gasesti aici: https://www.facebook.com/ProStudioRO si la numarul de telefon: 0753 019 000.

Chiar tu poti fi urmatorul model de succes, asa ca iti asteptam cu  deosebit interes aplicatia AICI!

 

 

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!