Despre Noi

Despre Pro Studio

     modelDe peste 13 ani, Pro Studio – studio de videochat - este unul din brandurile de referinta in domeniul videochat-ului.

    In tot acest timp am crescut, am invatat, ne-am perfectionat, am visat, am aplicat, am respectat, am oferit, iar astazi suntem printre cei mai buni.

    Ne-am detasat prin PROfesionalism, prin respectarea PROmisiunilor facute echipei noastre si prin PROcentele mari castigate de modelele noastre.

    Experienta in domeniul videochat-ului ne-a invatat ca secretul succesului este atentia acordata detaliilor. De aceea, tot ce este legat de Pro Studio este gandit in amanunt de profesionisti, astfel incat sa fie o afacere de top, iar angajatii sa se bucure de toate beneficiile unui loc de munca in care sunt respectati, stimulati si sprijiniti sa-si atinga scopurile. Echipamentele sunt de ultima generatie, modelele isi desfasoara activitatea intr-un spatiu exclusivist, iar studioul se bucura de o intreaga echipa de oameni bine pregatiti, a caror scop este maximizarea rezultatelor.


    Misiunea Pro Studio, studio de videochat in Bucuresti, este aceea de a contribui la cresterea calitatii vietii modelelor, iar obtinerea celor mai bune rezultate se bazeaza pe incredere reciproca, integritate si onestitate. Inca de la interviu afli toate detaliile legate de job-ul pentru care vrei sa aplici, iar tot ceea ce are legatura cu tine si cu identitatea ta este protejat prin contract si cu ajutorul specialistilor de la departamentul IT.

    Pentru aceasta am creat un spatiu la cele mai inalte standarde de calitate, o locatie exclusivista, situata ultracentral (in zona Piata Unirii, la 5 minute de metrou). Noi suntem cei care iti oferim un job suta la suta legal, foarte bine platit, in care sprijinim si incurajam dezvoltarea personala prin intermediul training-urilor permanente, al sesiunilor de make-up si styling, dar si al sedintelor foto speciale. Suntem un studio de videochat in care intreaga echipa tehnica si operationala colaboreaza pentru ca fiecare model sa obtina performante in cel mai scurt timp si sa-si indeplineasca visele.

    FotoObiectivul Pro Studio este sa fim cel mai apreciat studio de videochat din Bucuresti, iar in acest sens cultivam o relatie speciala cu modelele noastre, astfel incat sa anticipam dorintele acestora si sa raspundem cat mai rapid nevoilor lor.

    Pentru a ne indeplini obiectivul, am devenit parteneri Jasmin, compania care da trend-ul in lumea videochat-ului.

    O echipa de profesionisti iti va oferi suportul de care ai nevoie, de la elementele de baza pana la “tips & tricks”, pentru ca activitatea ta sa fie cat mai profitabila.

    Asta este ocazia ta de a face parte din echipa Pro Studio, aplica pentru un job de model aici

 

 

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!