Beneficii

Beneficii pentru JOB-ul de Model Videochat in cadrul Pro Studio

beneficii videochatStiti ce este cel mai greu intr-o lume plina de idei preconcepute, o lume in care etichetele se pun foarte usor? Sa iei DECIZII!

Noi, insa, oferim o transparenta care nu lasa loc de interpretari, ci te ghideaza sa iei cele mai bune decizii.

Vom fi scurti: Ai un procent brut din incasari de 60%, programul de lucru este unul flexibil, confidentialitatea este garantata 100% nu pentru ca se impune, ci pentru ca este normal si de datoria noastra sa te protejam.

Pe toata perioada colaborarii cu noi vei avea parte de training cu o echipa formata doar din fete, iar locul tau de munca va fi in centrul Bucurestiului, intr-o locatie accesibila si unica din toate punctele de vedere. Lucram cu cele mai bune site-uri si avem experienta necesara de a ne sustine afirmatia. Periodic organizam concursuri cu premii substantiale in bani si vacante. Suntem o echipa mare si bine inchegata.

 

Putem spune cu usurinta ca suntem cei mai buni din domeniul videochat-ului, insa te lasam pe tine sa ne descopri.

Acum putem vorbi despre detalii...
 1. Procentul brut oferit este de 60%.

procent videochat Esti importanta pentru noi, de aceea ai un procent brut de 60% din incasari. Contractul este unul 100% LEGAL, cu toate taxele platite la stat.

 

2. Programul de lucru este unul flexibil. 

time-prostudioIti poti valorifica timpul in functie de nevoile tale sau cum te taie capul. Nu impunem niciun numar de ore si niciun interval oarar in care sa lucrezi. Te sprijinim, insa, cu sfaturi pentru a ne asigura ca ai parte de castiguri cat mai mari. Poti lucra, de exemplu, in intervalele 6:00 - 15:00 sau 21:30 - 5:30. Dar, retine...TU DECIZI. Nu este important cat lucrezi, ci cum lucrezi. Implicarea si calitatea serviciilor tale iti vor garanta succesul.

3. Confidentialitatea locului de munca este 100% asigurata.

confidentialitate-prostudioSite-urile pe care lucrezi sunt banate pentru Romania. Sunt imposibil de accesat din tara noastra. In contract exista acordul de confidentialitate, iar toti angajatii sunt obligati sa-l semneze asa ca, toate datele tale cu caracter personal sunt protejate. Principala noastra grija este ca TU sa fii si sa te simti in siguranta.

4.   Suntem profesionisti si cei mai buni din domeniul videochat-ului.

echipa prostudioN-o spunem noi, ci este o certitudine sustinuta de distinctiile si standardele ridicate pe care ni le impunem. Suntem o ECHIPA  unita. Toti lucram pentru ca tu sa te clasezi in topul celor mai bune MODELE de chat online. Vrei sa ne cunosti? Ei bine, avem un:

Departament de training. Aici lucreaza doar fete cu o experienta de cel putin 5 ani in domeniu, care au avut parte, la randul lor, de training in strainatate. Ele te formeaza ca model, iti dezvolta abilitatile de comunicare si te ajuta sa evoluezi astfel incat aportul tau sa fie unic si diferit de tot ceea ce exista in domeniu. RETINE... niciodata nu esti singura. Esti sustinuta pe intreaga perioada a colaborarii.

Departament Tehnic. Acest departament lucreaza 24 de ore, sapte zile din saptamana. Este format din persoane specializate, care se asigura de buna functionare a echipamentului IT. Orice problema tehnica este remediata in cel mai scurt timp.

Departamentul de resurse umane. Pe ei ii cunosti cand sustii interviul. Sunt amabili, dedicati, oameni de INCREDERE. Ei sunt cei care te integreaza in echipa.

Departament Foto/Video. Sunt profesionistii care se asigura ca pozele tale si secventele video ce sunt incarcate pe site te pun in VALOARE din toate punctele de vedere.

Departamentul de Make-up. Sunt cei mai buni. Ei fac ca imaginea ta sa fie cea a unei VEDETE pe covorul rosu. Odata iesita de pe mana lor esti frumoasa, sigura pe tine si pregatita sa-ti atingi scopurile.

Menaj. La fel ca integ personalul, doamnele care asigura CURATENIA atat in spatiile de relaxare cat si in camerele de lucru ale modelelor sunt parte importanta din echipa noastra. 

5.    Locatia ultracentrala

locatie prostudioStudioul este situat in centrul Bucurestiului, in zona Unirii. Este foarte usor de ajuns, inclusiv cu mijloacele de transport in comun. Designul interior este creat, pana la cele mai mici detalii, cu IMAGINATIE, pentru a oferi o atmosfera relaxanta, unica. Camerele sunt gandite diferit, astfel incat sa se potriveasca fiecarei personalitati. Designul interior a fost dus, in ultimii ani, la nivel de arta, de aceea am avut grija ca cei care au dat „viata studioului” sa fie specialisti pe domeniul lor. Trebuie sa vii si sa vezi. Numai asa ne vei putea crede. 

6.    Colaboram cu cele mai bune site-uri din domeniu.  

sitePentru ca avem ani de experienta pe piata in care am demonstrat potentialul nostru, am ales sa colaboram cu cele mai bune site-uri din domeniu. Le-am selectat pe baza de statistici si am cautat EFICIENTA maxima. Suntem cei care alegem calitatea, in detrimentul cantitatii si de aceea ne-am concentrat pe site-uri care ne-au castigat increderea.

Stim ca iti doresti sa afli mai multe, pentru ca si noi mai avem multe de oferit. Vino sa ne cunoastem, sa-ti faci programul, sa alegi spatiul potrivit personalitatii tale, sa alegem impreuna site-urile pe care vrei sa lucrezi, sa alegi, in functie de experienta si dorinta ta, domeniul de adult sau nonadult in care vrei sa lucrezi si sa faci parte din echipa noastra.

7.    Esti cu adevarat IMPORTANTA pentru noi.  

importanta prostudioIti demonstram asta si prin concursurile periodice cu premii substantiale in bani si vacante. Este o strategie prin care te ajutam sa-ti rotunjesti veniturile, dar te si rasplatim pentru munca, implicarea si seriozitatea depuse.

Deciziile sunt intr-adevar greu de luat, de aceea NOI suntem cea mai buna decizie.

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!